Foto Studio - Targu-Mures Foto Vision Studio - Profi Fényképész, Maros megye
Előjegyzés és információk: 0743 - 143636
Limba romana Limba maghiara Minőség és tapasztalat
Hivatásos fényképész
   
  Ballagási Fotók   Esküvői Fotók   Esküvői Videózás   Reklám Fotók   Fotó Árak   Elérhetőség
 

Ballagási fényképek

Profi fényképészünk megörökíti életed egyik legszebb korszakát. Velünk a ballagási képek egyediek. Csapatunk arra törekszik, hogy arcod legszebb vonásait mutassa meg. Mindezt pedig a stílus és minőség jegyében.

 
 

Portrék ballagóknak

Az érettségi és a ballagás felejthetetlen percek egy diák életében. A Foto Vision Studio-val egy sor egyedi portrét készíthetsz. Ezek örök életedre szép emléket tárolnak. Stúdiónkban úgy helyezzük el a fényeket, hogy szép legyen az arcod, és ez a fotókon is tükröződjön. Profi fényberendezést használunk, úgy állítjuk be az arcod, a tested és a fényképezőgép látószögét, hogy érvényesíteni tudjuk szép oldalad. Ezzel együtt elrejtjük a hibákat is. Különböző pozíciójú fotókat készíthetünk: teljes alakos, amerikai plán vagy félalakos.

A fotózás előre egyeztetett időpont alapján történik. Egy személy fényképezésére, az igényektől függően, 1-2 órát szánunk. Nem árt, ha több rend ruhát hozol magaddal. Miután elkészültek a digitális fényképek, lehetőség van arra is, hogy kiválaszd a kedvenceket. Utólag minden fotót retusálunk, így eltüntetjük az arc hibáit, és szükség esetén a színvilágot is változtatni lehet. Kérésre digitális effektusokat is használunk.

Ha szereted a természetet, semmi sem akadályoz meg abban, hogy ez a ballagási képeiden is tükröződjön. Velünk külső fotózásra is lehetőséged nyílik. Stúdiónk közelében található a Marosvásárhelyi Középkori Vár. A várudvaron gyönyörű, természetes háttereket találunk fényképeidhez.


Üzenet küldése

 

 

Fényképek a stúdiónkban

 
 


Ha összegyűl egy legkevesebb 15 személyes csoport, a Foto Vision Studio teljes felszereléssel, a helyszínre is kimegy fényképezni.

 Albumok VIII. osztályosok számára

 

Fényképek a természetben

Albumok végzősöknek
 
 
   
Foto Vision Studio © 2009 Ballagási Fotók | Esküvői Fotók | Esküvői Videózás | Reklám Fotók | Fotó Árak Elérhetőség